INICI   -   QUI SOM   -    contacte

 SIGNES POSTALS  -  EXPOSICIONS

QUI SOM

Fa més d’un segle que s’estan fent emissions de segells i monedes amb motius bíblics, incloent-hi extractes de textos significatius, imatges de les cobertes, o d'il·lustracions extretes de les traduccions més cèlebres, que es poden localitzar a museus de tot el món.

 

Fins i tot l'imatge dels traductors que han deixat empremta als textos de les versions originals han aflorat en sèries precioses complementades amb medalles commemoratives. D'altra banda, Societats Bíbliques de tot el món han recordat la rellevància de la lectura bíblica dissenyant mata-segells especials.

 L’objectiu del Cercle Filatèlic Bíblic és incidir modestament en la Filatèlia i la Numismàtica per la difusió de la Bíblia i el seu missatge. Conseqüentment, promovem entre els nostres socis i coneguts, incloent-hi els joves, el col·leccionisme relacionat amb qualsevol temàtica relacionada amb la Bíblia.

La FILATÈLIA és l’art del coneixement dels segells; és cultura, amor i bellesa; sobretot, ha estat i continua sent un mitjà magnífic per a la difusió de la Bíblia i el seu missatge.

 

Per tal d'aconseguir els nostres objectius, participem en exposicions filatèliques competitives regionals i nacionals; també presentem les exposicions monotemàtiques: LA BIBLIA Y LA FILATELIA o EL MUNDO BIBLICO”.

 

Les nostres exposicions són itinerants i tenen com a base col·leccions filatèliques dels nostres socis, amb un total de més de 300 fulls que presenten segells, sobres del primer dia i altres signes postals, sempre relacionats amb la Bíblia.

 

També presentem una col·lecció numismàtica, amb monedes contemporànies a Jesucrist, com dracmes, sestercis o asos, i col·leccions de medalles commemoratives relacionades amb la història bíblica i amb el nom de Déu.

 

L'exposició inclou diverses traduccions de bíblies editades entre els segles XVI i XX. Un exemple és la reimpressió de Leipzig del volum VIII de la Bíblia Políglota d’Anvers (Bèlgica), coneguda com la Bíblia Règia, del segle XVI.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC