CERCLE FILATELIC BIBLIC
CERCLE FILATELIC BIBLIC

QUI SOM

Junta de Gobierno

Som una associació filatèlica que promou el col·leccionisme basat en la Bíblia.

 

La FILATÈLIA és l’art del coneixement dels segells; es cultura, amor i bellesa; sobre tot, ha estat i continua sent un mitjà magnífic per a la difusió de la Bíblia i el seu missatge.

 

Per tal de aconseguir els nostres objectius, participem en exposicions filatèliques competitives regionals i nacionals; també presentem les exposicions monotemàtiques: LA BIBLIA Y LA FILATELIA o EL MUNDO BIBLICO”.

 

Les nostres exposicions són itinerants i tenen com a base col·leccions filatèliques dels nostres socis, amb un total de més de 300 fulls que presenten segells, sobres del primer dia i altres signes postals, sempre relacionats amb la Bíblia.

 

També presentem una col·lecció numismàtica, amb monedes contemporànies a Jesucrist, com dracmes, sestercis (moneda romana d’argent equivalent a 2,5 asos en l’època republicana i a 4 asos en l’època imperial, època en què es convertí en moneda de bronze) i asos (unitat base del sistema monetari romà per a les sèries de bronze), tanmateix com col·leccions de medalles commemoratives relacionades amb la història bíblica i amb el nom de Déu.

 

També incloem diverses traduccions de bíblies editades entre els segles XVI i XX. Un exemple és la reimpressió de Leipzig del volum VIII de la Bíblia Poliglota d’Anvers (Bèlgica), coneguda com la Bíblia Règia, del segle XVI.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATELIC BIBLIC