CERCLE FILATELIC BIBLIC
CERCLE FILATELIC BIBLIC

                      ABRIL 2019 -  BARCELONA "BIBLIA DEL OSO"

El darrer 25 de març de 2019, va tenir lloc a la seu central del servei oficial de Correus de Barcelona, la presentació per a tot Catalunya del nou segell commemoratiu del 450 aniversari de la publicació de “La Bíblia del Oso”. 

Amb motiu d’aquesta presentació, Correus va convidar al Cercle Filatèlic Bíblic a presentar una exposició filatèlica monotemàtica durant els dies 25 al 29 de març amb el mateix tema.

 

El dia 25 varem tenir la jornada inaugural amb la presència d’autoritats y amb la presentació de la conferencia “La Bíblia del Oso y la traducción bblica en España” a càrrec del Sr. Pere Pagés, conegut biblista afí d’aquest Cercle.

L’elevat nombre de assistents als esdeveniments d'aquesta primera setmana, ens va obligar a tenir de PRORROGAR L’EXPOSICIÓ una setmana mes, es a dir fins el 5 d’abril.

L’exposició es va estructurar en tres branques:

  1. Dotze panels filatèlics monotemàtics, on s’esposaran col·leccions pròpies del Cercle sobre el tema de la Bíblia i la Filatèlia, com per exemple “Els traductors de la Bíblia”.
  1. Dotze panels informatius sobre la historia de la Bíblia y la seva traducció als idiomes vernacles, fem especial èmfasi amb la primera traducció al castellà des de els idiomes originals feta per Casiodoro de Reina.
  1.  Onze exemplars de Bíblies originals y facsímils del segle XVI al XVIII

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATELIC BIBLIC