INICI   -   QUI SOM   -    contacte

 SIGNES POSTALS  -  EXPOSICIONS

   ABRIL 2019 -  BARCELONA  

Junta de Gobierno

El darrer 25 de març de 2019, va tenir lloc a la seu central del servei oficial de Correus de Barcelona, la presentació per a la regió postal de  Catalunya del nou segell commemoratiu del 450è aniversari de la publicació de “La Bíblia del Oso”. 

 

Amb motiu d’aquesta presentació, Correus va convidar al Cercle Filatèlic Bíblic per presentar una exposició filatèlica monotemàtica durant els dies 25 al 29 de març amb el mateix tema.

 

El dia 25 vam tenir la jornada inaugural amb la presència d’autoritats i amb la presentació de la conferencia “La Bíblia del Oso y la traducción bblica en España” a càrrec del senyor Pere Pagés, conegut biblista afí d’aquest Cercle.

L’elevat nombre d'assistents als esdeveniments d'aquesta primera setmana, va requerir PRORROGAR L’EXPOSICIÓ una setmana més.

L’exposició va tenir tres branques:

  1. Dotze panels filatèlics monotemàtics, on es van poder veure col·leccions pròpies del Cercle sobre el tema de la Bíblia i la Filatèlia, com per exemple “Els traductors de la Bíblia”.
  1. Dotze panels informatius sobre la historia de la Bíblia y la seva traducció als idiomes vernacles, fent especial èmfasi a la primera traducció al castellà des dels idiomes originals feta per Casiodoro de Reina.
  2. Onze exemplars de bíblies originals y facsímils del segle XVI al XVIII.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC