INICI   -   QUI SOM   -    contacte

 SIGNES POSTALS  -  EXPOSICIONS

SABADELL 2015 -- 19 AL 30 DE NOVEMBRE 

Junta de Gobierno

 

Aquesta mostra es va celebrar a les instal·lacions del CASAL PERE QUART de Sabadell, (Rambla 69) en el local conegut popularment com "les Voltes de Ca l'Oliver" al centre històric de Sabadell.

Aquesta exposició itinerant va incloure diverses col·leccions filatèliques amb un total de més de 160 fulls que van mostrar segells, sobres primer dia i altres signes postals sempre relacionats amb la Bíblia. 

 

També es va poder gaudir d'una exposició complementària de bíblies antigues dels segles XVI al XX. Un d'aquests exemplars va ser la reimpressió de Leipzig del tom VIII de la Bíblia Políglota d'Anvers, editada per Benito Arias Montano al segle XVI.

 

Tant per a la jornada d'inauguració del dia 21 de novembre, com per la de tancament, el dia 28 de novembre, es va presentar una conferència titulada "Història de la Bíblia a Espanya" on els asistents van poder fer un recorregut audiovisual des de les primeres bíblies traduïdes als idiomes de la península en els primers segles de l'era cristiana, fins als nostres dies, amb especial èmfasi en les traduccions de la Bíblia al català.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC