INICI   -   QUI SOM   -    contacte

 SIGNES POSTALS  -  EXPOSICIONS

2014 PUIGCERDÀ  --- "EL MÓN BíBLIC"

Junta de Gobierno

 

Durant els dies 12 al 16 del passat mes d'agost, el CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC va presentar, a la ciutat de Puigcerdà una nova exposició itinerant, sota el tema "EL MÓN BÍBILIC" a les magnífiques instal·lacions del Museu Cerdà.

 

La nova exposició va presentar:

  • Tres noves col·leccions filatèliques amb més de 100 nous fulls amb segells, sobres primer dia, i altres signes postals relacionats amb la Bíblia.

  • La col·lecció de Bíblies antigues ampliada amb la incorporació de noves adquisicions.

  • Noves col·leccions de monedes relacionades amb el nom de Déu.

L'Excel·lentísim Senyor Albert Piñeira Brosel, alcalde de Puigcerdà,  va inaugurar la mostra el 12 d’agost davant de molts assistents locals i forasters, per coincidir amb les Festes del Llac, celebració que atrau molts visitants anualment.

 

A la cloenda, el dissabte 16 i dins del magnífic auditori del Museu, més de 150 assistents van poder veure i escoltar la nova presentació audiovisual de la mà del ja habitual conferenciant del CERCLE, el senyor Pere Pagés amb el títol:

"La historicidad de la Biblia".

 

 

En aquesta exposició, el CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC va tenir el plaer d'editar un nou signe postal consistent en el primer segell de curs legal (Mi Sello) amb la imatge de la façana del Museu Cerdà i la imatge emblemàtica del seu vitrall.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC