CERCLE FILATELIC BIBLIC
CERCLE FILATELIC BIBLIC

ALELLA 2013 - 24 AL 31 D'AGOST DE 2013

Junta de Gobierno

El CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC  ofereix de nou la seva exposició itinerant “LA BIBLIA Y LA FILATELIA” els dies 24 al 31 d’Agost del 2013.

 

L’entorn està relacionat amb el perfil de la ciutat: la mostra se celebrarà en les instal·lacions de la bodega ALELLA VINÍCOLA. Es tracta de la bodega que ha donat fama a la ciutat d’Alella des de l’any 1906 a través del seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella en els anys 50, amb vins com el mundialment conegut “Marfil Alella.”

Amb motiu d’aquesta exposició s’editarà un segell commemoratiu basat en una de les Bíblies del Cercle: la Biblia Regia, amb el corresponent mata-segells de primer dia. 

 

La jornada d’inauguració, el dia 24, i la de la clausura, el dia 31, s’oferí una conferència titulada “Historia de la Biblia en España” amb un recorregut audiovisual des de les primeres bíblies traduïdes a les llengües de la península en els primers segles de l’era cristiana fins avui, amb especial atenció a les traduccions de la Bíblia al català.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATELIC BIBLIC