CERCLE FILATELIC BIBLIC
CERCLE FILATELIC BIBLIC

2012 -- ALELLA

Junta de Gobierno

Del 25 d’Agost fins a l’1 de Setembre, el Cercle va presentar la seva exposició itinerant “La Biblia y la filatelia”, a Can Lleonart d’Alella. Era la primera que es presentava al municipi d’on és la Seu del Cercle Filatèlic Bíblic. No seria la última.

 

Inaugurada pel Excel·lentíssim Senyor Alcalde d’Alella, don Andreu Francisco i Roger, a qui acompanyaven alguns membres del seu consistori, més de 100 persones van escoltar els parlaments del Sr. Alcalde i del President del Cercle. 

Amb motiu d’aquesta exposició, el Cercle edità los dos nous segells que es presenten sota l’apartat SIGNES POSTALS. Un, en honor del propi edifici de Can Lleonart, l’altre, amb la composició insígnia de la exposició: La fusió de segells, bíblies i monedes. Els visitants van assistir també a la presentació del primer mata-segells commemoratiu de la Ciutat d’Alella, dissenyat amb motiu de la exposició i el corresponent “sobre del primer dia.”

La cloenda fou dignificada amb l’assistència i participació del Sr. Alcalde de la ciutat, Don Andreu Francisco i Roger i amb la conferència “La historia de la Biblia en España”, presentada per l’erudit de la Bíblia Sr. Pere Pagés qui, amb suport audiovisual, repassà cronològicament les fites més transcendents de la història de la traducció i difusió de la Bíblia al espanyol i al català, des dels primers segles després de Jesucrist fins avui.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATELIC BIBLIC