CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC
CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC

INICI   -   QUI SOM   -    contacte

 SIGNES POSTALS  -  EXPOSICIONS

2012 -- ALELLA

Junta de Gobierno

Del 25 d’agost fins a l’1 de setembre, el Cercle va presentar la seva exposició itinerant “La Biblia y la filatelia”, a Can Lleonart d’Alella. Era la primera que es presentava al municipi d’on és la Seu del Cercle Filatèlic Bíblic. No seria l'última.

 

Inaugurada per l'Excel·lentíssim Senyor Andreu Francisco i Roger, alcalde d’Alella,  acompanya't per membres del seu consistori. L'assitència a l'acta va ser de més de 100 persones. 

Amb motiu d’aquesta exposició, el Cercle va editar els dos nous segells que es presenten sota l’apartat SIGNES POSTALS. Un, en honor del propi edifici de Can Lleonart, l’altre, amb la composició insígnia de l'exposició: La fusió de segells, bíblies i monedes. Els visitants van assistir també a la presentació del primer mata-segells commemoratiu de la Ciutat d’Alella, dissenyat amb motiu de l'exposició i el corresponent “sobre primer dia.”

La cloenda va ser dignificada per l'Excel·lentíssim Senyor Andreu Francisco i Roger, alcalde d’Alella, i l’erudit de la Bíblia, el senyor Pere Pagés, va presentar la conferència “La historia de la Biblia en España”. Aquesta va repassar cronològicament les fites més transcendents de la història de la traducció i difusió de la Bíblia a l'espanyol i al català, des dels primers segles després de Jesucrist fins avui.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CERCLE FILATÈLIC BÍBLIC